Over ons

1962:

Heusinkveld senior vestigt zich in Holten en start aan de rand van het dorp een boekhandel.

1965:

De zaken gaan goed. Het assortiment wordt uitgebreid. Kantoorartikelen zijn een belangrijk onderdeel van de verkoop, zowel zakelijk als particulier.

1971:

Er is veel vraag naar drukwerk. Om aan de vraag te voldoen worden er verschillende machines aangeschaft. Boekhandel Heusinkveld is nu ook een drukkerij.

1974:

Door de enorme groei van het bedrijf wordt er besloten beide bedrijfstakken van elkaar te ontkoppelen. Boekhandel Heusinkveld en Drukkerij Heusinkveld zijn een feit.

1976:

Senior besluit het stokje over te geven aan zijn zoons.

1982:

Inmiddels is de boekhandel uitgegroeid tot een volwaardige boek- en kantoorboekhandel. Joop voegt gestaag verschillende assortimentsgroepen toe; tijdschriften, strips, engelse literatuur, enz. Schrijfmachines, bureaustoelen behoren tot de dagelijkse verkoop.

1987:

De druk op de zakelijke markt neemt toe. Het bedrijf gaat zich meer en meer richten op de particuliere markt. Speerpunten: klantgericht, kwaliteit en service.

1992:

Aangezien de locatie niet meer voldoet aan de wensen van de consument, verhuist de boekhandel naar het centrum van Holten. De oppervlakte van de winkelvloer wordt verdubbeld.

1994:

De winkel maakt een enorme boost. Boeken en kantoorartikelen zijn al lang niet meer de belangrijkste assortimentsgroepen. Foto- en copyservice, wenskaarten en geschenkartikelen zijn van belangrijke waarde. meerdaneenboekhandel is een feit. 

2006:

www.meerdaneenboekhandel.nl is in de lucht.

2011:

Verkoop via internet neemt explosief toe. Belang van Social Media neemt toe. We hebben een eigen Facebook pagina, Twitter account en een geheel vernieuwde website, dus is heusinkveld holten bv meerdaneenboekhandel klaar voor de toekomst...

2014:

Het nieuwe centrum van Holten is bijna klaar !!! In het centrum is er een nieuwe plek voor de Hema, de Aldi, Ter Stal kleding, Het Kruidvat en de dierenspeciaalzaak Pet's & Co... Voor een plaats met ongeveer 9.000 inwoners en heel mooi resultaat. Straks ook nog een helemaal verbouwde AH.....700m2, dus wij zitten goed...u kunt ons gemakkelijk vinden.... we gaan ervoor !

 

impressie exterieur en interieur:

    

               

 

 

Vraag het aan Joop!

Ben jij op zoek naar een boek of ander artikel? Vraag het aan Joop!

Vragen

Inloggen

E-mailadres:
Wachtwoord:
Inloggen

Uw winkelwagen

Items: 0
Subtotaal: € 0,00

Bekijk inhoud

Twitter

Contact gegevens

Heusinkveld Holten
Dorpsstraat 21
7451 BR Holten

T: 0548 - 361400
F: 0548 - 364295
E: info@meerdaneenboekhandel.nl